top of page
vanuit de lucht.jpg
Anne-Sophie website.jpg

Anne-Sophie Tillie (°2001) is Inge's artistieke petekind. Zij tekende Aphrodite, de godin van de liefde voor de cover van "De Boeken van Baukis" en ook de heel eigen(tijdse)  interpretaties van de andere Griekse goden en godinnen op deze website zijn van haar hand.  

Contact: soph.artorders@gmail.com

In vroegere tijden trokken kunstenaars, schrijvers en musici zich terug op de berg Parnassos, om bij de muzen inspiratie te zoeken.

Inge schrijft in alle rust op haar op haar eigen berg in de Ardennen, aan de rand van de hoge venen. Ook jij bent van harte welkom om in haar b&b "Le Relais des Fagnes" enkele dagen of weken ongestoord aan je roman te werken!

foto met Baukis

Voor haar eerste kinderboek, Kleine Bobo, ontving Inge Scheynen (°1969) de prijs van de Kinder- en Jeugdjury. Ze schreef ook jeugdverhalen, taalboeken en recent twee toneelstukken, "Moord en witte sokken" en "Nieuwe Meisjes", uitgegeven bij Auteursbureau Almo.

Haar romans over het antieke Griekenland worden uitgegeven door de Scriptomanen.

contact: baukis@inter-actief.be

Patrick Bernauw  foto.jpeg

Patrick Bernauw (°1962) schrijft romans, verhalen, essays, poëzie, toneelstukken en radio- en televisie-scenario's.  Hij leidt nu met de Scriptomanen een digitale uitgeverij en productiehuis voor interactief theater en digital storytelling. Hij is docent creatief schrijven aan de Academie te Aalst en aan het Conservatorium van Mechelen. Hij is bovendien actief als redacteur en als podcaster (met o.a. de reeks "Mysterieus België").

bottom of page